Coaches

De coaches van Career Direct zijn mensen met hart voor jongeren als jou. Ze staan graag naast je als je keuzes maakt rondom studie, een tussenjaar of werk. Dit doen ze met hulp van een assessment. In combinatie met persoonlijke gesprekken ontdek je wat bij jou past!

Vind een studieadviseur bij jou in de buurt! De coaches van Career Direct stellen zich voor. Nog niet alle coaches staan hieronder weergegeven. Mail ons gerust als je iemand in jouw regio zoekt.


Judith SchaapNaam: Judith Schaap
Beroep: Studiekeuze- en loopbaancoach, organizer, eigenaar Judith Support
Standplaats: Drachten
Drive: De diamant in jou naar boven halen. Uniek en veelzijdig, ieder vlak weerspiegelt een andere eigenschap. Deze diamant laten schitteren vanuit haar eigenheid, dat is mijn drive!
Specialiteit
: Zorgvuldige persoonlijke begeleiding om jongeren en volwassenen te helpen gemotiveerde en passende keuzes voor de toekomst te maken
Grootste wens: Mensen als jij helpen te ontdekken wie ze zijn en waar hun kracht en mogelijkheden liggen. Vanuit daar kunnen ze zich verder ontwikkelen en met plezier en voldoening studeren, werken en leven zoals het beste past bij wie zij zijn
Contact


Brian 10Naam: Ilse de Lange
Beroep: Studiekeuze- en loopbaancoach, trainer
Standplaats: Gouda en Nieuwerkerk a/d IJssel
Drive: Jongeren en volwassenen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, keuzes en groei
Specialiteit: Jongeren, jongvolwassenen coachen en motiveren
Grootste wens: Dat jonge mensen hun talenten gaan zien én waarderen die ze gekregen hebben. Dat ze niet langer proberen iemand anders te zijn. Dat ieder ontdekt wat bij hem of haar past en mag zijn zoals hij/zij is.
Contact


foto MarietteNaam: Mariëtte Hulsbergen
Beroep:
Loopbaanadviseur
Standplaats:
Lisse
Drive: Helpen richting te geven en je talenten en passies naar boven te laten komen zodat je een beeld krijgt van je unieke ik.
Specialiteit: Luisteren en motiveren om de juiste stap te gaan zetten.
Grootste wens: Gaan leven vanuit die unieke ik want…..
er zijn al anderen genoeg.
Contact


foto GerardNaam: Gerard Kerkhof
Beroep: (Noloc) gecertificeerd loopbaancoach en studiekeuze adviseur
Standplaats: Oegstgeest
Drive: Topprestaties worden alleen bereikt door mensen die plezier hebben in wat ze doen
Specialiteit: Tieners die niet weten welke vervolgopleiding ze moeten kiezen en jonge mensen helpen bij hun eerste of tweede baan keuze
Grootste wens: Dat mensen leren begrijpen dat ze niet zo maar gemaakt zijn, maar dat ze een unieke combinatie hebben meegekregen van persoonlijkheid, interesses en vaardigheden. Door onze test te doen weet je dat voortaan zeker en is het geen vraag meer voor je. Dat geeft koers zekerheid.
Contact


Naam: Harry Vervelde
Beroep: Ondernemer en studiekeuze- en loopbaancoach
Standplaats: Oud-Beijerland/Zuid-Holland Zuid
Drive: Mensen hun uniciteit laten ontdekken zodat ze in hun kracht kunnen gaan staan.
Specialiteit: Advies, coaching en begeleiding jongeren en jong volwassenen.
Grootste wens: Mensen in hun element doen komen zodat ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan hun eigen omgeving, organisaties en onze samenleving.
Contact